• Rookie
  • -10 %
Goedkope Air Track Gym 3 m x 0.4 m x 0.1 m Gymnastiek Air Balance Beam (grijs roze)

Goedkope Air Track Gym 3 m x 0.4 m x 0.1 m Gymnastiek Air Balance Beam (grijs roze)

€ 165.00
€ 183.65

gymnastiek Air Evenwichtsbalk training balance beam Air Floor kenmerken : 1, Duurzaam 1000-Denier Dubbele Muur Stof en 3-Ply PVC. de air matten zijn gasdichte en duurzaam vanwege geavanceerde productie-technologie en superieure kwaliteit materialen.
2, aannemen draadtrekken vakmanschap in de innerlijke, goede elasticiteit, sterke draagkracht, en niet gemakkelijk vervorming.
3, Close ventiel, volledig afgesloten en geen lekkage.
4, De meest prominente voordeel van de opblaasbare lucht tumbling matten is dat het mogelijk om vouw en ontvouwen ze snel. optimale luchtdruk in alle omstandigheden, tot 5psi. Vergeleken met de traditionele schuim gebaseerde matten, ze nemen veel minder ruimte na leeglopen zodat de opslag en transport geworden pretty eenvoudige en economische. 5, alle lijm onderdelen van alle gebruik van lijm bonding, schil sterkte en hoge temperatuur, hydrolyse weerstand anti-ultraviolet prestaties zijn uitstekend, zelfs in de zon blootstelling, de stabiliteit van de lucht aansluiting onderdelen zijn volledig gegarandeerd.
6, materiaal kleurechtheid, doek kleur zolang de nieuwe, speciale slijtvaste twee kleur body care, zodat de hull duurzaam.
7, alle-niveau tumbling wedstrijden en repetitieve training. ze kon worden benut in veel verschillende manieren, zoals dance clubs, diverse soorten gymnastiek oefeningen, hoge prestaties training, fitness clubs of Gymnastiek voor Alle. opblaasbare methode :
het gebruik van speciale ventilator uit de veiligheid zelfsluitende nozzle voor inflatie, let inflatie kan niet vol, om niet opblazen en lood te barsten schade aan het product. wanneer de outdoor temperatuur hoger dan 28 graden vanwege de hoge temperatuur zal de product expansie, voorkomen product uitbreiding in de opblaasbare juiste om de hoeveelheid inflatie.
Product onderhoud en onderhoud :
1, de product schade binnen 10 cm, u kunt de reparatie lijm en reparatie film, in de beschadigd en reparatie film gecoat met speciale lijm, lijm 5 minuten na de sticky sticky na verwarming bonding, juiste extrusie, een paar minuten Na de normale gebruik.

Productgegevens

Kleur:
Light Grey
Merknaam:
great river hill
Afdelingsnaam:
Vrouwen
Prop Choice:
Gymnastics Mat
Modelnummer:
3m x0.4m x0.1m
Patroon:
Gymnastics Trousers/Socks
Type:
gymnastics mat
material:
drop stitch
warranty:
2years
pakage:
carton

Best Gekwalificeerde Categorie