• Rookie
595135-001 Laptop moederbord voor hp Pavilion DV6-3000DV6Z-3200 NOTEBOOK DA0LX8MB6D1 REV: D GETEST, met gratis CPU

595135-001 Laptop moederbord voor hp Pavilion DV6-3000DV6Z-3200 NOTEBOOK DA0LX8MB6D1 REV: D GETEST, met gratis CPU

€ 30.33

alle moederborden we getest zeer strikt, kunnen we ervoor het werkt 100% voor verzending, als de moederbord is een precisie item, het is gemakkelijk beschadigd in de verzending manier en installeren. normaal, zullen We het goed voorkomen de verzending beschadigd. maar over het installeren, het is de belangrijkste factor in moederbord problemen. als er een fout van installeren, zal veroorzaken de zwarte video of niet boot, etc. dus sommige van moederborden werken niet wanneer ontvangen. In dit geval pls gerust contact ons, we een geluid klantenservice zal reageren binnen 24 uur, totdat bevredigende oplossing.
Pls vriendelijk helpen om ons een gunst en niet neutraal of negatieve feedback direct, bedankt zeer voor uw grote begrip en helpen.   opmerking : Neem zeker het onderdeelnummer op uw moederbord voor inkoop dit product. terugkeer & Terugbetaling & Veranderen Dtails : 1. Uitstekende getest met 90 dagen garantie. 2. Koper en Verkoper stand elke kant verzendkosten voor uitwisselen als moederbord problemen van verkoper. Koper betalen voor de extra verzendkosten indien wisselen ander model.
3. Accepteren terugbetaling als moederbord problemen van verkoper, maar koper stand de verzendkosten.
4. Onredelijke eis voor terugbetaling & koper gekocht het verkeerde model. alleen terugbetaling 80% van de inkoop order. als het moederbord was beschadigd. We weigeren de terugbetaling en ook wij zijn gelieve te communiceren met de koper de oplossingen.
5. Terugkerende item moet worden verstrekt tracking-nummer en beter te ontvangen binnen Garantie. aandacht : niet het geschil zonder communicatie. feedback : 1. Of pre-sale en pre-na, als u vragen, je kunt door Mail, MSN of chat online contact ons,
We zullen snel uw vraag.2 : We afhankelijk van onze klanttevredenheid te successed,Daarom uw feedback is zeer belangrijk voor ons!3 : Als u tevreden met onze artikelen en service, laat ons goede feedback, dank u vooraf!

Productgegevens

Poorten:
VGA,Ethernet,HDMI,WiFi,USB 2.0
Socket:
Socket S1
Geheugen:
DDR3
With CPU:
Ja
Toepassing:
Laptop
Chipset:
H61
Merknaam:
MLLSE
Modelnummer:
595135-001
Status artikel:
Gebruikt
Recheck before shipping:
definitely
Lead time:
1-2 working days after payment
Delivery:
to worldwide
Products Status:
Used, Stock
Package:
with box

Best Gekwalificeerde Categorie