• Rookie
  • -14 %
Mjx 4-Channel 2.4 ghz zender (tx) voor mjx X800 van quadcopter

Mjx 4-Channel 2.4 ghz zender (tx) voor mjx X800 van quadcopter

€ 15.00
€ 17.36

Mjx 4- kanaals 2,4 ghz zender( tx) voor mjx x800 quadcopter  Zender( tx) voor mjx x800 quadcopter4- kanaals, 2,4 ghz draadloze verbindingmodus 2 stok configuraties Lcd-schermen bekleding instellingen en dataled geeft de binding  Pakage : Mjx x800 1* 2,4 ghz zender    Verzendkosten : 1. we zullen de punten binnen 5 werkdagen na de betaling is bereikt.
2. bieden wij gratis verzending via china airpost beleid. Kan het nodig 20-30 dagen aan te komen. U kunt gebruik maken van het het volgen aantal aan het spoor online.
3. invoerrechten, belastingen en heffingen zijn niet inbegrepen in de prijs of het item verzendkosten. Deze kosten zijn de koper verantwoordelijkheidrestitutie en vervanging  : 1. alle geleverde producten worden getest door ons professioneel qc alvorens te verschepen.
2. na ontvangst van de goederen, neem dan contact met ons op binnen 7 dagen indien u niet tevreden bent of er schade. Maar je moet ons de foto's bewijs.
3. als je wilt om terug te keren de items, houd ze in dezelfde staat als waarin het is verzonden. Zullen wij u terugbetalen nadat wij het ontvangen, maar het restitutiebedrag zal niet inclusief de verzendkosten.Feedback en contact met ons op : 1. voor vragen of opmerkingen over producten of diensten, gelieve te voelen vrij om ons te contacteren.
2. dank u voor uw positieve feedback als u tevreden bent met onze producten of diensten.
3. als u een negatieve feedback pls eerst contact met ons op, we zullen ons best doen om het probleem op te lossen voor u. Hoe dan ook negatieve feedback niet dingen op te lossen. Wij zijn altijd bereid om dingen uit te werken, dank u!

Productgegevens

Gebruik:
Voertuigen & Radiografisch speelgoed
Technical parameters:
Value 2
Voor voortuigtype:
Helicopters
Tool Supplies:
Gereedschap
Materiaal:
Plastic
Remote Control Peripherals/Devices:
Remote Controller
RC-onderdleen & accs:
Antennes
Plastic:
ABS
Modelnummer:
X800
Four-wheel Drive Attributes:
Assemblage
Upgrade Parts/Accessories:
2.4GHz Transmitter

Best Gekwalificeerde Categorie