• Rookie
W-020 8x10 9x12 Verbazingwekkende Klassieke Europese Paleis Chateau Gorgeous Ontwerp Aubusson tapijt gc8aubyg13

W-020 8x10 9x12 Verbazingwekkende Klassieke Europese Paleis Chateau Gorgeous Ontwerp Aubusson tapijt gc8aubyg13

€ 997.18

klik voorraad lijst link Geselecteerd door Aubusson Tapijten size|||
de traditionele handmatige proces Franse prachtige patronen blend van oosterse en westerse traditionele cultuur kunstwerken als geheel  W-020 8x10 9x12 Verbazingwekkende Klassieke Europese Paleis Chateau Gorgeous Ontwerp Aubusson tapijt gc8aubyg13
 
Item Locatie
China
gratis verzending naar overal in de wereld
wilt een custom made rug?
Custom ontwerpen zijn beschikbaar
Custom maten beschikbaar
Custom kleuren zijn beschikbaar
maak uw droom kleed door ons een foto
We zijn toegewijd aan kwaliteit producten en uw tevredenheid is 100% gegarandeerd!
ontwerpers en dealers zijn meer dan welkom. dit tapijt kan custom made als u een verschillende size. ontwerp kan worden aangepast te. er geen limiet aan elke veranderen zoals add-ons en eliminaties. bijvoorbeeld, je kan vervangen de grens met een uit ander ontwerp of elimineren medaillon. kleuren kan ook worden aangepast. als u wens, u altijd leveren ons met stoffenmonsters, verf chips, of garen monsters, enz. . We kan match ze in de kleed. een strike-off zal worden geproduceerd om ervoor van definitieve resultaten meeting uw eisen.
ongeveer Franse Aubusson tapijten
Aubusson is een kleine stad in de Franse regio van Creuse. een aubusson tapijt is een platte weave, pileless tapijt, meestal featuring een bloemen medaillon met kromlijnige bloemen grenzen en zachte pastel kleuren. Aubusson tapijten zijn beroemde gedurende de wereld sinds de 14e Eeuw voor hun sierlijke en elegante ontwerpen. onze collectie bestaat uit de fijnste handwoven Aubussons, die zijn gemaakt met 100% hoogste kwaliteit Nieuw-zeeland wol. de productie van Franse Aubusson tapijten is uitgevoerd door een groep van geschoolde, onafhankelijke wevers die elke gevolgd de specifieke ontwerp en stijl van de Aubusson techniek. dit gaat interlacing de tapijten behulp een dikke-draad weave op grote looms om een platte tapestry met geen stapel. de kleuren zijn meestal zachte en delicate met gedetailleerde bloemen en architectonische ontwerpen.

Productgegevens

grootte:
2440mmx3050mm
Merknaam:
emilrugs.com
Stijl:
Europa
Gebruik:
Home,Hotel,Slaapkamer,Gebed,Decoratief,Commercieel
Place:
Huiskamer
Patronen:
Plant
Vorm:
Rectangle
Materiaal:
100% Wool
Design:
Aubusson
Techniek:
Handgeweefd
Modelnummer:
gc8 W-020
Wasstijl:
dye-clean
Methods:
The finished carpet carpet sale (yuan / piece)
Cleaning type:
Dry Cleaning
Process:
Manual weaving

Best Gekwalificeerde Categorie